Heerlijk eten en drinken op het terras

Bij ons heeft u een enorme keuze uit meerdere keukens. Wij bieden u de beste gerechten uit de internationale keuken!

Onze koks bereiden dagelijks gerechten met dagverse producten. Wij gebruiken zoveel mogelijk lokale en biologische producten. En daar mag u zoveel van eten als u wilt! Doordat wij een All-Inclusive concept hebben, betaalt u niet voor wat u eet en drinkt maar voor de tijdsduur.

* In verband met de huidige omstandigheden en regelgeving hebben wij ons restaurant aangepast aan de “nieuwe voorwaarden van gastvrijheid”. Door wijzigingen kunnen aanpassingen continu van toepassing zijn. Dit kan inhouden dat bepaalde zaken anders gaan dan u eerder van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip. Graag zouden wij u willen vragen altijd vooraf te reserveren.

Vlees en vis van de grill

U heeft bij ons een ruime keuze aan verschillende vlees- en vissoorten die u door een van onze koks kunt laten grillen.

Aziatische Wokgerechten

Stel uw eigen wokgerecht samen en laat dit door een van onze koks wokken.

Saladebuffet

Het saladebuffet beschikt over een uitgebreide variatie van frisse salades.

Sushi’s

In het restaurant is er een apart gedeelte waar de sushi’s ter plekke voor u klaar worden gemaakt.

Oer-hollandse Pannenkoeken

Onbeperkt genieten van pannenkoeken en poffertjes!

Desserts

Om de maaltijd goed af te sluiten, mag een heerlijk dessert natuurlijk niet ontbreken! Wij bieden een uitgebreide keuze aan heerlijke desserts en schepijs. In het restaurant staan ook twee chocoladefonteinen waar u lekkere hapjes mee kunt dippen.

Een betere impressie krijgen van ons restaurant? Bekijk onze impressie pagina.

Lunch Diner All Inclusive De Sallandse Berg

Onbeperkt eten & drinken

Ons buffet kent een enorme keuze gerechten van meerdere keukens. En daar mag u zoveel van eten als u wilt. Onze saladebuffet is enorm uitgebreid zoals ook onze Chinese gerechten. Bent u liefhebber van vis? Probeer dan eens onze slibtong of zalm. Voor de echte vleesliefhebbers hebben we o.a. Rib-eye, hertenbiefstuk of lamskoteletten. Voor onze kleine gasten hebben wij heerlijke dikke frieten en snacks.

Perfect voor een diner voor twee of groepen

Of u nu met twee personen komt of met een groep, dit is bij Restaurant De Sallandse Berg geen probleem. Door ons verschillend en authentiek ingerichte zalen, die wij beschikbaar stellen, kunnen wij aan uw wensen voldoen. Hoewel er gemengde zalen aanwezig zijn, blijft het toch lekker gezellig, knus en warm. En kan het behoorlijk romantisch worden!

Tijdsduur naar keuze

Heeft u iets te vieren of wilt u wat langer nagenieten en heeft u aan de standaard 2 uur niet voldoende? Wij hanteren diverse arrangement tijden, zo kunt u ook de keuze maken voor 2,5 uur / 3 uur / 3,5 uur / 4 uur of zelfs langer! Neem hiervoor contact met ons op zodat wij u een passend aanbod kunnen doen.