All Inclusive Diner

Bij ons heeft u een enorme keuze uit meerdere keukens. Wij bieden u de beste gerechten uit de internationale keuken!

Onze koks bereiden dagelijks gerechten met dagverse producten. Wij gebruiken zoveel mogelijk lokale en biologische producten. En daar mag u zoveel van eten als u wilt! Doordat wij een All-Inclusive concept hebben, betaalt u niet voor wat u eet en drinkt maar voor de tijdsduur.

* In verband met de huidige omstandigheden en regelgeving hebben wij ons restaurant aangepast aan de "nieuwe voorwaarden van gastvrijheid". Door wijzigingen kunnen aanpassingen continu van toepassing zijn. Dit kan inhouden dat bepaalde zaken anders gaan dan u eerder van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip. Graag zouden wij u willen vragen altijd vooraf te reserveren.Een betere impressie krijgen van ons restaurant? Bekijk onze impressie pagina.

Onbeperkt eten & drinken

Ons buffet kent een enorme keuze gerechten van meerdere keukens. En daar mag u zoveel van eten als u wilt. Onze saladebuffet is enorm uitgebreid zoals ook onze Chinese gerechten. Bent u liefhebber van vis? Probeer dan eens onze slibtong of zalm. Voor de echte vleesliefhebbers hebben we o.a. Rib-eye, Kangoeroe filet of lamskoteletten. Voor onze kleine gasten hebben wij heerlijke dikke frieten en snacks.

Tijdsduur naar keuze

Heeft u iets te vieren en heeft u aan de standaard 2 uur niet voldoende? Wij hanteren diverse arrangement tijden, zo kunt u ook de keuze maken voor 2,5 uur / 3 uur / 3,5 uur / 4 uur of zelfs langer! Neem hiervoor contact met ons op zodat wij u een passend aanbod kunnen doen.

Perfect voor groepen

Of u nu met 2 personen komt of met 200, dit is bij [naam] geen probleem. Wij hebben speciale ruimtes die wij voor u beschikbaar kunnen stellen voor uw evenement.