Ons concept

Bij ons buffet heeft u een enorme keuze van meerdere keukens.

Onze koks bereiden dagelijks de gerechten met dagverse producten. En daar mag u zoveel van eten als u wilt! Doordat wij een All-Inclusive concept hebben, betaalt u niet voor wat u eet maar voor uw tijdsduur.Een betere impressie krijgen van ons restaurant? Bekijk onze impressie pagina.

Onbeperkt eten & drinken

Ons buffet kent een enorme keuze gerechten van meerdere keukens. En daar mag u zoveel van eten als u wilt. Onze saladebuffet is enorm uitgebreid zoals ook onze Chinese gerechten. Bent u liefhebber van vis? Probeer dan eens onze slibtong of zalm. Voor de echte vleesliefhebbers hebben we o.a. Rib-eye, Kangoeroe filet of lamskoteletten. Voor onze kleine gasten hebben wij heerlijke dikke frieten en snacks.

Tijdsduur naar keuze

Heeft u iets te vieren en heeft u aan de standaard 2 uur niet voldoende? Wij hanteren diverse arrangement tijden, zo kunt u ook de keuze maken voor 2,5 uur / 3 uur / 3,5 uur / 4 uur of zelfs langer! Neem hiervoor contact met ons op zodat wij u een passend aanbod kunnen doen.

Perfect voor groepen

Of u nu met 2 personen komt of met 200, dit is bij De Sallandse Berg geen probleem. Wij hebben speciale ruimtes die wij voor u beschikbaar kunnen stellen voor uw evenement.