Happy Kids Day

HAPPY KIDS DAY - ELKE WOENSDAG

HAPPY KIDS DAY – ELKE WOENSDAG TOT 18 OKTOBER 2018 - KINDEREN ETEN GRATIS* - EEN GOED DOEL STEUNEN

HAPPY KIDS DAY

Vanaf 25 september 2018 tot 18 oktober 2018 is het elke woensdag Happy Kids Day. *Tijdens Happy Kids Day eet een kind van 4 jaar tot en met 11 jaar, per betalende volwassene, GRATIS mee. Hierbij wordt de korting toegepast vanaf het jongste kind naar boven.

EEN GOED DOEL STEUNEN: KANS VOOR EEN KIND!

Door omstandigheden kunnen kinderen in bepaalde gevallen helaas niet de dingen doen die ze graag zouden willen doen. Wij willen graag deze kinderen een extra steun geven. Dit doen wij o.a. door de Stichting Kans voor een Kind te steunen. Op elke Happy Kids Day (woensdag) zullen wij de opbrengsten van de speelzaal volledig ten goede laten komen aan de Stichting Kans voor een Kind.

OVER DE STICHTING

Stichting Kans voor een Kind vervult individuele wensen van kinderen, die gebukt gaan onder een lichamelijke of psychische ziekte dan wel sociale of maatschappelijke omstandigheden. Deze doelstelling wordt bereikt door het realiseren van projecten die vanuit de stichting zelf worden geïnitieerd dan wel door derden worden aanbevolen. Hierbij kan het gaan om financiële hulp om een bepaald doel te realiseren, maar ook om hulp en steun in natura. Het ingezamelde geld komt ten goede aan wensvervullingen van kinderen. Enkele bekende ambassadeurs van de Stichting Kans voor een Kind zijn: Tom Egbers, Gertjan Verbeek, Marga Bult en Kim Kötter.