Goede Doelen Actie

Elke Dinsdag - 65+ dag | Elke Woensdag - Happy Kids Day

DINSDAG 65+ DAG! EUR 25,95

Elke dinsdag = 65+ DAG. All Inclusive Eten en Drinken voor EUR 25,95 per persoon vanaf 65 jaar.
Dinsdag wordt het nieuwe heerlijke begin van de Week! Voor 65-plussers! Heerlijk All Inclusive Eten, drinken en genieten. Inclusief verse sappen, bier, wijn, koffie en thee! Liever een lekkere borrel? Ook deze is inbegrepen (alleen binnenlands gedistilleerd). Deze actie is geldig op elke dinsdag in de periode van februari 2020 tot en met juni 2020. Dit doen wij samen met het Nationaal Ouderen Fonds.

EEN GOED DOEL STEUNEN: NATIONAAL OUDERENFONDS

Ouder worden doen wij natuurlijk samen! Het Nationaal Ouderenfonds is een landelijk goed doel. Samen met ons en de ambassadeurs van het Nationaal Ouderenfonds zetten wij ons in voor een samenleving waarin iedere oudere, waaronder de 65-plusser, zijn of haar leven leidt zoals hij of zij dat wenst. Op elke dinsdag (65+ Dag) zullen wij de opbrengsten van de verkopen van de streekproducten ten goede laten komen aan het Nationaal Ouderenfonds. Voor meer informatie over het ouderenfonds ga naar www.ouderenfonds.nl

65 plus

WOENSDAG HAPPY KIDS DAY - KINDEREN ETEN GRATIS*

HAPPY KIDS DAY

Vanaf februari 2020 tot en met juni 2020 is het elke woensdag Happy Kids Day (actie is niet geldig tijdens schoolvakanties). *Tijdens Happy Kids Day eet een kind van 4 jaar tot en met 11 jaar, per betalende volwassene, GRATIS mee. Hierbij wordt de korting toegepast vanaf het jongste kind naar boven.

EEN GOED DOEL STEUNEN: KANS VOOR EEN KIND!

Door omstandigheden kunnen kinderen in bepaalde gevallen helaas niet de dingen doen die ze graag zouden willen doen. Wij willen graag deze kinderen een extra steun geven. Dit doen wij o.a. door de Stichting Kans voor een Kind te steunen. Op elke Happy Kids Day (woensdag) zullen wij de opbrengsten van de speelzaal volledig ten goede laten komen aan de Stichting Kans voor een Kind.

OVER DE STICHTING

Stichting Kans voor een Kind vervult individuele wensen van kinderen, die gebukt gaan onder een lichamelijke of psychische ziekte dan wel sociale of maatschappelijke omstandigheden. Deze doelstelling wordt bereikt door het realiseren van projecten die vanuit de stichting zelf worden geïnitieerd dan wel door derden worden aanbevolen. Hierbij kan het gaan om financiële hulp om een bepaald doel te realiseren, maar ook om hulp en steun in natura. Het ingezamelde geld komt ten goede aan wensvervullingen van kinderen. Enkele bekende ambassadeurs van de Stichting Kans voor een Kind zijn: Tom Egbers, Gertjan Verbeek, Marga Bult en Kim Kötter. Voor meer informatie over de stichting ga naar www.kansvooreenkind.nl

Alle informatie op onze website is onder voorbehoud van druk- en typefouten.